Eseménykereső

2009-ben elment Magyarország XX. századi krónikása, Cseh Tamás. Az elmúlt években több emlékesten tisztelegtek a zeneszerző énekes munkássága előtt.

Ray Cooney - John Chapman: KÖLCSÖNLAKÁS Fordította: HAMVAI KORNÉL Átdolgozta: BÚSS GÁBOR OLIVÉR

Mindenkiben ott van a szunnyadó gyermek, így a tündérmeséket a felnőttek is szeretik, csak be kell őket csomagolni „felnőtt köntösbe”!

A Quimby-t már a dunaújvárosi kezdetektől az expresszív zenei világ és az erőteljes előadásmód jellemezte. A banda a nemzetközi karriert vette először célba, munkásságuk nagy része angol nyelvű dalokból áll és a hazai színpadok mellett Európa számos városában is otthonosan koncerteznek.

A Fábián Juli & Zoohacker formációt 2011-ben alapította a két különböző műfajból érkező zenész: a korábban jazz-énekesnőként jegyzett Fábián Juli és a szárnyait elektronikus produkciókban bontogató billentyűs-producer Palásti Kovács Zoltán alias Zoohacker. A közös hang megtalálása azonban nem jelentett gondot: a friss szerzőpáros első saját szerzeményei már tartalmazták a stílusukat azóta is fémjelző stílusjegyeket.

Billy van Zandt – Jane Milmore: Bocs, félrement! Vígjáték

Az ország egyetlen Hip-Hop/Slam Poetry Fesztiválja. Slam, költészet, rapzene egy helyen. Ez a Balaton100Szó, mely 2017-ben a Kultkikötővel együttműködve a balatonföldvári ősfás park közepén várja az érdeklődőket.

Rúzsa Magdi Artisjus- és Fonogram díjas énekesnő, pályája 2006 óta töretlenül ível felfelé. Többszörös arany és platina lemezes, valamint díjak és elismerések tulajdonosa. 2007-ben az Eurovíziós Dalverseny 9. helyezettje, és szerzői különdíjasa volt.

A műsorban a Virtuózok első és második évadjának tehetségei mutatják meg szóló darabjaikat. Célunk egy olyan program kialakítása, amely többféle hangszer bevonásával, eddig még soha, vagy ritkán látott közös produkciókon keresztül mutatja meg a komolyzene sokszínűségét, és szórakoztatja a vendégeket.

A Tisztelt hazudozó, Jerome Kilty színházi adaptációja, Bernard Shaw és Mrs. Patrick Campbell levelezései alapján. életrajz két felvonásban

Június 23-án Balatonföldváron, a Kultkikötőben lép fel a Budapest Bár!

Megszületett a L'art pour l'art Társulat legújabb, sorrendben 17. önálló színházi estje.... Sokáig halványlila gőzük sem volt, hogy milyen címet adjanak az őrületes műsornak,aztán a probléma megoldotta saját magát, így lett a Halványlila gőz.

Péterfy-Novák Éva: Egyasszony Tenki Réka előadásában

HERNÁDI pont Hernádi Judit zenés estje Közreműködik: Heilig Gábor és zenekara

Bálint András a műfajok sokszínűségével – versek, balladák, naplójegyzetek, levélrészletek, szerkesztői megjegyzések bemutatásával – egy másféle, gazdagabb Arany-képet tár elénk, mint amit eddig ismerhettünk.

Ismert hazai előadók váltják egymást a borbirtok szabadtéri színpadán, kísérőjük sok-sok finom Kristinus bor- és ételkülönlegesség.

Ismert hazai előadók váltják egymást a borbirtok szabadtéri színpadán, kísérőjük sok-sok finom Kristinus bor- és ételkülönlegesség.

2015 tavaszán jelent meg a zenekar debütáló nagylemeze Delivery Boy címen. A fiúk csak élőben játszanak, immáron három éve együtt.

A Margaret Island 2013 őszén alapított háromtagú alternatív popegyüttes. Dalaikban akusztikus és folkpopos hangzásvilágot elegyítenek össze népzenei elemekkel.

Nevezték már az ördög hegedűsének, a Vajdaság Paganinijének, de ő minderre csak a vállát, pontosabban a vonóját vonogatja – csak a zene érdekel, erre fókuszálok!

Spiró György: PRAH (komédia) Rendező: Tóth Géza Zene: Szirtes Edina Mókus, Rozs Tamás

A Segítség! Megnősültem! egyszemélyes vígjáték, remek szórakozást ígérő one man show.

Parti Nagy Lajos: Az étkezés ártalmasságáról Mészáros Máté előadásában

A Budapest Jazz Orchestra a legendás Queen együttes dalait öltözteti jazz-es köntösbe.

Nyikolaj Vasziljevics Gogol: Egy őrült naplója Czímer József fordítása alapján

Jeff Baron: Szép jó estét, Mr. Green! tolerancia két részben, klezmerrel

A Kerekes Band Magyarország egyik legkeresettebb népzenei koncertzenekara, így jól illenek majd a sok szőlő és bor közé a Kristinus Borbirtok szüreti fesztiválján.

Szent Márton Napján a Kristinus hagyományos borvacsorája mellett idén Hrutka Róbert és Tompos Kátya ad koncertet.

Marlene Dietrich dalaival, előadói személyiségével nemcsak a fronton harcoló katonákat, hanem az egész világot meghódította, 1930-tól amerikai filmsztár lett, és soha nem tért vissza Hitler Németországába.