Bérletvásárlás


Kultkikötő Közhasznú Nonprofit Kft.

KULTKIKÖTŐ SZABADBÉRLET 2020

A rendkívül kedvező konstrukciónak köszönhetően, törzsvendégeink jó előre biztosíthatják helyüket a Balaton leghosszabb összművészeti fesztiváljának előadásain, koncertjein, de a páros belépőként is funkcionáló bérlet karácsonyi ajándékötletnek sem utolsó.

Jegytípusok és mennyiség


Mennyiség

A karácsonyi szabad bérlet a balatonboglári és a balatonföldvári Kultkikötő 2020-as évadának nyári színházi előadásaira érvényes, 2 fő részére, 1 előadásra vagy 1 fő részére 2 előadásra, szektoros ültetés esetén a kiemelt / I. szektorba, amely a színpadhoz közelebbi sorokat jelenti.

Bár a 2020-as nyári programkínálatunk még közel sem teljes, a szabad bérlet biztosan felhasználható lesz a már idén decemberben meghirdetett GRUND koncertre, a Loveshake – Az élet összeráz, és a Kecskeméti Katona József Színház  Liliomfi című előadásra és számos, még meg nem hirdetett színházi és zenei produkciónkra.

A 2019. november 22. és december 20. között elérhető lehetőséget jó szívvel ajánljuk azon vendégeink figyelmébe, akik szeretnének egy csepp nyarat csempészni a téli időszakba, vagy szívesen kedveskednének szerettüknek egy felejthetetlen nyári élménnyel.

Vásároljon Kultkikötő karácsonyi szabad bérletet – gondoskodjon egyszerre a karácsonyi ajándékról, és a felhőtlen nyári kikapcsolódásról!

Az ajánlat 2019. november 22. – december 24. között érvényes.

A Kultkikötő 2020-ban ünnepli 15. születésnapját! A rendezvénysorozat központi helyszíne a megszokottól – Balatonföldvár – eltérően a 2020. évadban Balatonboglár lesz, ahol a megújult szabadtéri színpadon követik egymást a jubileumi évad programjai

A szabad bérlet felhasználásának pontos részleteiről a kultkikoto.hu/szabadberlet oldalon tájékozódhat.

Kultkikötő karácsonyi szabad bérlet – egyszerűen nagyszerű ajándék!