Jegyvásárlás

/design/kultkikoto_2024/components/decor_birds.svg

Program


VÁLÓTÁRSAS – Közreműködik: Pokorny Lia és Janklovics Péter, Gönczi Dorka és Varga Zsolt
4

VÁLÓTÁRSAS – Közreműködik: Pokorny Lia és Janklovics Péter, Gönczi Dorka és Varga Zsolt

Párkapcsolat-gazdagító előadás humorral és rögtönzéssel. Közreműködnek Pokorny Lia és Janklovics Péter, Gönczi Dorka és Varga Zsolt mediátorok.
Az előadás hossza kb. 80-90 perc, szünet nélkül.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. március 9. csütörtök, 18:00

Gönczi Dorka és Varga Zsolt színházi műsora.

Olyan előadás formájában beszélünk a párkapcsolati és válási buktatókról, ahol vagy nézők kérdezhetnek, vagy éppen közismert színészek improvizálnak előre megadott helyzetekre.

Rengeteget hallani arról, hogy egy párkapcsolat veszélyes üzem. Amíg azonban a darukezelő, a villanyszerelő és tűzszerész részletes tanfolyam során tanulja meg, hogyan mentse meg magát és másokat, addig a párkapcsolati élet esetében nincs felkészítő gyakorlatsorozat és nem fogja mentor az ember kezét az első „bevetéseken”.

Ebben persze mi, mediátorok sem tudunk segíteni, abba azonban mindenképpen szeretnénk bepillantást engedni, hogy milyen félreértések, konfliktusok, kimondott és ki nem mondott ellentétek hasogatják apró darabokra a harmóniát két ember párkapcsolatának kulisszái mögött.

Elgondolkodtató példák a hétköznapjainkból, a mindennapi életünkből, amelyek segíthetnek elkerülni az együttélés buktatóit vagy éppen azt a helyzetet, amikor két, valamikor egymásba bolondult ember már csak az ügyvédek vagy a mediátorok jelenlétében képes beszélni egymással vagy éppen véglegesen pontot tenni a kapcsolatuk, házasságuk végére.

Bár komoly témáról van szó, nem érezzük úgy, hogy ne beszélhetnénk humorral átszőve oldott módon, tragikus és komikus elemekkel kiegészített interaktivitással, pontosan azért, hogy a nézők számára újra egyértelmű legyen, hogy két pont között a legrövidebb út – bármilyen rögös néha - továbbra is a mosoly és a közös nevetés.

Szórakoztató, mégis elgondolkodtató műsorainkat jó szívvel ajánljuk mindazoknak, akik voltak már magánéleti gödörben vagy előrelátó módon éppen szeretnék elkerülni.

--

Helyszíni jegyvásárlás: február 15-től szerda, csütörtök 9.00 - 15.00, pénteken 9.00 - 12.00 óra között, illetve az előadás előtt egy órával.A helyszínen csak készpénzes fizetés érhető el!

Online már OTP és MKB SZÉP-kártyával is megválthatja jegyét előadásainkra!

Ajánlatunk


A BALATURNÉ újabb állomása a balatonboglári Kultkikötőben.

Dés László, Geszti Péter és Grecsó Krisztián zenés játéka Molnár Ferenc azonos című regénye nyomán, a Pannon Várszínház előadásában.

Ajánló


Szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásai Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarának tolmácsolásában.

Michelle Kholos Brooks – Kelly Younger: KALAMAZOO (Orlai Produkció)

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!