Jegyvásárlás

/design/kultkikoto_2024/components/decor_birds.svg

Program


Quimby Teátrum

Quimby Teátrum

Ősszel a színházakba költözik a Quimby!
Három év pihenő után a Quimby most visszatér a színházakba, ahol a rock and roll helyett a fókusz
az apróbb mozzanatokon és finomabb dalokon lesz a zenekar saját, formabontó színházi világában,
a Quimby Teátrumban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 27. szombat, 19:00

A Quimby idén már játszott szimfonikus zenekarral, cirkuszi artistákkal, láthattuk dalaikat képként, most pedig az őrületes fesztiválszezon után a nagyszínpadokról a meghittebb terekbe költözik és ősztől ismét egyik kedvenc játszóterén, a színházakban adja át magát az önfeledt muzsikálásnak. A Quimby Teátrumban előkerülnek a finomabb dalok, amelyek a zajos közeg helyett a megszentelt figyelemre ágynak és a színház intim közegében bontakozhatnak ki igazán, de itt akár a koncerteken gyakran elkiabált számok is színházi gúnyát ölthetnek. Hiszen éppen erre jó a színház: a szereplők gondtalan belefeledkezhetnek a játékba, míg a közönség nyugodtan elmélyedhet az elé tárt világban.

A Quimby tagjaitól amúgy sem állnak távol a teátrális eszközök, itt azonban egy teljes előadás szalad fel a történek, dialógusok, gesztusok és némajátékok mentén felfűzött estére. A katartikus vég ezúttal sem maradhat el!

Ha az internetes jegyvásárlás során valami problémát észlel, az Interticket segít Önnek;telefonon: (1) 266-0000; e-mailben: interticket@interticket.hu

Ajánlatunk


A legmeghatóbb és legmulatságosabb komédia, amit két nyolcvanéves norvég néniről valaha írtak – az Összpróba Alapítvány produkciójában.

Szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásai Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarának tolmácsolásában.

Ajánló


A BALATURNÉ újabb állomása a balatonboglári Kultkikötőben.

Vers és zene. Kautzky Armand Jászai Mari-díjas, érdemes művész és Farkas Izsák hegedűművész közös estje, ahol az irodalom és a…

A legmeghatóbb és legmulatságosabb komédia, amit két nyolcvanéves norvég néniről valaha írtak – az Összpróba Alapítvány produkciójában.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!