Jegyvásárlás

/design/kultkikoto_2024/components/decor_birds.svg

Program


LAJKÓ FÉLIX - Folk

LAJKÓ FÉLIX - Folk

Nevezték már az ördög hegedűsének, a Vajdaság Paganinijének, de ő minderre csak a vállát, pontosabban a vonóját vonogatja – csak a zene érdekel, erre fókuszálok!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 21. péntek, 20:30

Egyedi hegedűjátékával lenyűgözte már a nagyérdeműt, azután pár éve újra elővette a citeráját is, a Mező című albummal olyat alkotva, amely alapjaiban rendezte át a világzene fogalmát!

Lajkó Félix zenéje mindazon zenei hagyományokból gazdagon merít, melyek kiskorától befolyásolták mindennapjait, ez pedig a folk; a Vajdaságban megismert népzenék, úgy a magyar, a cigány, vagy akár a román népzene is.

A Kultkikötőbe a FOLK című  produkciót hozza el - a népzenész barátokkal, az énekesekkel együtt sikerült egy olyan pörgő, végig táncolható műsort összehozni, ahol vagy a virtuozitás, vagy a hegedűk, vagy a citera szólói, vagy az énekesnők egyedisége írja felül a pillanatokat. Persze a “nagyszám” itt is a finálé, amikor együtt énekelnek a lányok, olyan melódiákat, melyeket aztán még napokig is dúdolgatunk.

 

Ajánlatunk


Az Orfeum Ágyban párban című előadása a nő és a férfi kettősét mutatja be rendhagyó módon, egy ágyban – Arthur Smith: Live Bed Show című műve alapján.

Az Art-Színtér és a Művészetek Völgye közös előadása.

Színházi duett Rezes Judit és Szabó Győző párkapcsolatának igaz története alapján.

Ajánló


Charlie zenész, trombitás: a rock, a jazz, a blues, a soul és a funky jellegzetesen rekedt hangú előadóművésze.

Dés László, Geszti Péter és Grecsó Krisztián zenés játéka Molnár Ferenc azonos című regénye nyomán, a Pannon Várszínház előadásában.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!