Jegyvásárlás

/design/kultkikoto_2024/components/decor_birds.svg

Program


IVAN & THE PARAZOL

IVAN & THE PARAZOL

Megalkuvás és szabályok nélküli rock’n’roll, elsöprő energia, ami az élő fellépeseken olyan hatást vált ki a közönségből, amit leginkább a hatvanas, hetvenes évekbeli koncertfelvételeken láthatunk.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 11. csütörtök, 21:00

Az Ivan & The Parazol közel évtizedes fennállása alatt bebizonyította, a kétezres években is felnőhet egy új beatnemzedék, akik az egykori garázsos, hardrockos, bluesos hangzásokból kiindulva képesek moderné tenni a rockzenét. Azt vallják, másnak lenni mindig előny, és sosem hátrány, s ebben a szellemiségben már most olyan utat jártak be, ami kevés magyar zenekarnak adatik meg. Nemcsak a hazai nagyszínpadok fellépői lettek, de világszerte is több száz koncertet adtak.

2019 márciusában jelentették meg Exotic Post Traumatic c. albumukat a holland Butler Records kiadásában. A felvételeket Los Angelesben, a legendás EastWest stúdióban rögzítették, ahol többek között Frank Sinatra, a The Rolling Stones, Michael Jackson és a Foo Fighters is dolgozott. A munkát aGrammy-díjas hangmérnök és zenei producer, Wil Anspach irányította. Két dalban a Crystal Fightersből ismert Ellie Fletcher is közreműködött. A lemezbemutató turné Európa nagyvárosaiban indul, majd a hazai helyszínek után a lezárása Amerikában lesz.

 

Facebook: https://www.facebook.com/ivanandtheparazol
Youtube: https://www.youtube.com/user/ivanandtheparazol
Instagram: https://www.instagram.com/ivanandtheparazol
Spofity: https://open.spotify.com/artist/0arW2wuAryC7RMZpjpw3N8

Ajánlatunk


A legmeghatóbb és legmulatságosabb komédia, amit két nyolcvanéves norvég néniről valaha írtak – az Összpróba Alapítvány produkciójában.

Vers és zene. Kautzky Armand Jászai Mari-díjas, érdemes művész és Farkas Izsák hegedűművész közös estje, ahol az irodalom és a zene összefonódik.

Ajánló


Szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásai Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarának tolmácsolásában.

A BALATURNÉ újabb állomása a balatonboglári Kultkikötőben.

A legmeghatóbb és legmulatságosabb komédia, amit két nyolcvanéves norvég néniről valaha írtak – az Összpróba Alapítvány produkciójában.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!