Program


Aktuális előadások


Jegyvásárlás
-500 Ft

Az Ivan & The Parazol közel évtizedes fennállása alatt bebizonyította, a kétezres években is felnőhet egy új beatnemzedék, akik az egykori garázsos, hardrockos, bluesos hangzásokból kiindulva képesek moderné tenni a rockzenét. Azt vallják, másnak lenni mindig előny, és sosem hátrány, s ebben a szellemiségben már most olyan utat jártak be, ami kevés magyar zenekarnak adatik meg. Nemcsak a hazai nagyszínpadok fellépői lettek, de világszerte is több száz koncertet adtak.

2019 márciusában jelentették meg Exotic Post Traumatic c. albumukat a holland Butler Records kiadásában. A felvételeket Los Angelesben, a legendás EastWest stúdióban rögzítették, ahol többek között Frank Sinatra, a The Rolling Stones, Michael Jackson és a Foo Fighters is dolgozott. A munkát aGrammy-díjas hangmérnök és zenei producer, Wil Anspach irányította. Két dalban a Crystal Fightersből ismert Ellie Fletcher is közreműködött. A lemezbemutató turné Európa nagyvárosaiban indul, majd a hazai helyszínek után a lezárása Amerikában lesz.

 

Facebook: https://www.facebook.com/ivanandtheparazol
Youtube: https://www.youtube.com/user/ivanandtheparazol
Instagram: https://www.instagram.com/ivanandtheparazol
Spofity: https://open.spotify.com/artist/0arW2wuAryC7RMZpjpw3N8

Ajánló


BERECZKI ZOLTÁN AKUSZTIK Jegyvásárlás
-500 Ft

Országunk egyik legnépszerűbb előadóművésze, akit profizmusa mellett, sokoldalúsága tesz igazán különlegessé! Színész, zenei…

Egyszemélyes vígjáték, nyolc különböző karakter, hetven percben. Csányi Sándor színművész előadásában.

Interaktív játék 45-50 percben, 3-9 éves gyermekeknek.