Program


BROADWAY SONGBOOK - Malek Andrea és a Budapest Jazz Orchestra
2

BROADWAY SONGBOOK - Malek Andrea és a Budapest Jazz Orchestra

BROADWAY SONGBOOK - A BUDAPEST JAZZ ORCHESTRA ÉS MALEK ANDREA - zenei estje

A Budapest Jazz Orchestra Magyarország legnépszerűbb big bandje. Évek óta világszínvonalon mutatja be a korabeli swing zenét, illetve a jazz szinte minden válfaját. A zenekar minden tagja végzett jazz zenész, ami lehetővé teszi, hogy bármilyen stílusban képesek legyenek zenélni. 2015-ben a Jazzma.hu közös szavazásán a közönség az év big bandjének választották a zenekart!!!

Az 1998-ban megalakult Budapest Jazz Orchestra igazán nagy áttörést jelentett a hazai jazz-élet számára, hiszen létrejött Magyarország első, professzionális big bandje, mely hangzásával a '20-as évek Amerikáját idézte. A zenekar dinamikus fejlődése során a műfaj jelentős zenei állomásait végigjárva mára a kortárs zene világszinten is elismert reprezentálójává nőtte ki magát.

A BJO kiváló munkásságának ékes bizonyítéka az elmúlt 18 év, mely idő alatt számos koncert, hazai-és nemzetközi elismerés, illetve megszámlálhatatlan külföldi előadó színesítette a zenekar palettáját.

Malek Andrea többszörös Artisjus és EMeRTon-díjas színésznő, énekesnő. A sokoldalúságáról híres művésznő számtalan koncerten dolgozott együtt a Budapest Jazz Orchestrával. Műsorát a világhírű, energikus latin big band szerzemények, valamint a zenekar által átdolgozott, ismert magyar dalok alkották. Malek Andrea és a Budapest Jazz Orchestra legújabb közös műsora a Broadway Songbook, ahol Andrea előadásában megszólalnak a leghíresebb Broadway-Musical melódiák olyan előadók repertoárjából, mit Liza Minnelli, Natalie Cole és Barbara Streisand. Az igazi Broadway hangulatot természetesen a mai, fergeteges hangszerelés is garantálja.

Bővebb információ:
Tel: +36 30 66 55 989
Mail: jegy@kultkikoto.hu