Program


ÁJLÁVJÚ, DE JÓ VAGY, LÉGY MÁS - Bartók Kamaraszínház
2

ÁJLÁVJÚ, DE JÓ VAGY, LÉGY MÁS - Bartók Kamaraszínház

A darab egy jókedvű musical két felvonásban amely valójában egy sziporkázó revü.

Négy színész, Ágoston Kati, Auksz Éva, Juhász Levente és Derzsi György ötvennégy szerepben mutatják meg rátermettségüket különböző karakterek bőrébe bújva, hogy milyenek is tudunk lenni életkorunk előrehaladtával más-más élethelyzetekben a párkapcsolat mezsgyéjén. A darab a kudarcokról, újrakezdésről és a szerelem hajszolásáról mesél a szokásosnál árnyaltabban, nem hazudva azt, hogy mindig sikerül elérni a célt, ami valószínűleg találkozni fog a nézők életével.

A színdarab a sok egymást követő jelenetnek köszönhetően végig pörgős marad, amit csak fokoznak a remek dalok és a hozzájuk passzoló zenék is. Az egyszerre moziként, hálószobaként gardróbként és kávézóként is működő rózsaszín díszlet pedig az előadás során még egy zenekarnak is helyet biztosít, hogy egy nagybőgős, egy hegedűs és egy zongorista adja az aláfestést a romantikus jeleneteknek.

Mindezt humorral, fricskákkal kor, jellem és társadalomkritikával fűszerezve, rávilágítva a tipikusságra, a sablonokra és arra, hogy mi érték és mi a megtűrt selejt a szerelem világában.