Program


Aktuális előadásokKacagtató népi mese sok muzsikával

Járt-e már kend Rátóton? Nem? Akkor most itt az ideje! Érdemes ám a fáradozás, mármint az odautazás, mert hogy nagyon híres egy falu ám. Híresen virágos, híresen kacskaringós, no de a leghíresebb benne az, hogy olyan okos emberek lakják, hogy csak na! Olyan okosok, hogy még egy egyszerű úritököt is képesek vótak kikőteni… Ez mán valami, nem igaz? És mi szökken ki abból, na, mi? Hát egy mulatságos mese! A mókás falusi figurák jellemkomikuma, a cselekményt akaratlanul elindító, véletlenül odatévedt gyöngytyúk mulatságos drámája, a bűvös momentumokat sem nélkülöző, bonyodalmat okozó tök elhatalmasodása, a jól ismert népdalok közvetlensége mind-mind egy célt szolgálnak: hogy Rátót falut – ami a színpadon túlnyúlva bekéredzkedik a közönség sorai közé is – maradéktalanul elszórakoztassa.

Hogy mi a vége a mesének? Természetesen kikel a csikó a tojásból! Ám előtte - mint ahogy ez egy interaktív történetben nem is meglepő – mindenki meglovagolja!

Szereplők: Klepács Andrea; Szél Anikó; Baráth Zoltán; Fehér István

A népmese nyomán a színpadi szöveget írta: Szőke Andrea

Zene: Okos Tibor

Rendezte: Baráth Zoltán

Az előadás a Szabadtéri Színházak Találkozója 2023-as programjának részeként valósul meg.

A program a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával jött létre.

 

Online már OTP és MKB SZÉP-kártyával is megválthatja jegyét előadásainkra!

 

 

Ajánló


Egy pszichológus várószobájában összegyűlik hat ember.

Mit akarnak ezek még? – kérdeztük húszévesen, ha idősebbek szerelméről esett szó. Pedig az ember sohasem túl öreg ahhoz, hogy…

Monodráma Cserhalmi György rendezésében. Az előadás egy részben látható, hossza 1 óra 20 perc, és 18 éves kortól ajánljuk.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!