Jegyvásárlás

/design/kultkikoto_2024/components/decor_birds.svg

Program


BUDAPEST BÁR

BUDAPEST BÁR

A Budapest Bárt nem lehet nem szeretni: el kell jönni a koncertre, hátradőlni, bulizni, élvezni a zenét és a jobbnál jobb számokat! El lehet hozni a nagyit, az unokát, a barátnőket – garantáltan mindenki jól fogja magát érezni.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 19. szombat, 20:30

A Budapest Bár zenekar: 
Farkas Róbert (hegedű, gitár)
Farkas Mihály (cimbalom)
Ökrös Károly (harmonika, zongora)
Farkas Richárd (bőgő)
Kisvári Ferenc (dob)

Énekesek: Behumi Dóri, Németh Juci, Szűcs Krisztián, Frenk

A zenekar 2017. decemberében ünnepelte 10. születésnapját – ebből az alkalomból összegeztek és megújultak: Best of lemezükkel összefoglalták a múltat, és megszületett a Budapest című, új hangvételű lemezük. A tavalyi Budapest című lemez nemcsak azért különleges, mert szinte minden dal a fővárosról szól, hanem azért is, mert a számos feldolgozás után túlsúlyba kerültek az új, saját dalok – ezekből is mutatnak jó néhányat, de válogatnak régi kedvencekből is. 

A Budapest Bár a szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásaival vált. Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává. Az együttes varázslatos vonzerejét a kitűnő zenészeknek és a magyar rockzene kultikus énekeseinek köszönheti. Az eredetileg egyetlen lemezre születő Budapest Bár tizenegy énekessel, teljesen egyedi felállásban működik – talán épp ezért lett mára a legkeresettebb koncertzenekar, fesztiválok és nagyszínpadok rendszeres fellépője. A Budapest Bár védjegyévé vált egyedi stílus gyökerei az 1920-30- as évekbeli, budapesti kávéházak világáig nyúlik vissza. Az ismert és kedvelt dalokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock, klezmer és számos zenei műfaji elemmel ötvözve értelmezik újra – ezzel megteremtve egy új zenei irányzat, a gypsy lounge alapjait.

 

Ajánlatunk


A BALATURNÉ újabb állomása a balatonboglári Kultkikötőben.

A legmeghatóbb és legmulatságosabb komédia, amit két nyolcvanéves norvég néniről valaha írtak – az Összpróba Alapítvány produkciójában.

Ajánló


Szép nyári nap / Foltos farmerek az út mentén / Szép nyári nap / Sokan vándorolnak úgy, mint én –…

A Spinoza Színház monodrámája: felolvasószínházi produkció Csákányi Eszter előadásában.

Az Art-Színtér és a Művészetek Völgye közös előadása.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!